Op donderdag 9 juni start het ATEX & Process Safety congres in De Fabrique in Utrecht. Ook dit jaar zullen wij hierbij aanwezig zijn, om alle bezoekers te informeren over de belangrijke ATEX-regelgeving waaraan kabels vandaag de dag moeten voldoen.

Break-out sessie
Tijdens dit congres zal onze collega Jerry Matena, in een break-out sessie, inzicht geven in de constructie, de gebruikte materialen en de minimale vereiste lengte die aan de kabels worden gesteld. Ook zal hij in gaan op vragen als: Welke normen gelden er? Wat beschrijven deze exact? Wat zijn intrinsiek veilige kabels en wat zijn de algemene eisen?

ATEX kabelpakket
Wij zijn constant bezig met het produceren van innovatieve kabels die inhaken op de laatste ontwikkelingen in de markt. Op deze wijze is ons uitgebreide ATEX kabelpakket ontstaan. Dankzij de vele jaren van kennis en ervaring lukt het ons steeds om de juiste oplossingen te vinden voor complexe vraagstukken rondom de ATEX-regelgeving waaraan kabels moeten voldoen.

Graag tot ziens!

Locatie: De Fabrique – Westkanaaldijk 7 -3542 DA Utrecht
Datum: 9 juni 2022
Openingstijd: 08:30 uur – 17:00 uur
Break-out sessie Jerry Matena: 10:40 uur