Logistiek medewerker

Als logistiek medewerker gaat jouw hart sneller kloppen van de dynamiek en hectiek van werken in een magazijn. Jij maakt onze klanten dagelijks blij met hun producten!

Deel deze vacature, kies jouw platform!

Logistics

Benthuizen

32-40

Vast

Wat ga je doen?

Jij zorgt er met jouw collega’s voor dat onze binnenkomende producten goed ontvangen worden en vervolgens op de juiste plek in het magazijn geplaatst worden. Vervolgens zorg je ervoor dat orders voor onze klanten zorgvuldig klaargemaakt (kunnen) worden, hiervoor kan het bijvoorbeeld noodzakelijk zijn dat je kabels op lengte moet knippen en/of op haspels dient te draaien. Je verpakt de orders en meldt de orders aan in het EDI systeem van de verschillende vervoerders. Je controleert de klaargezette orders voor verzending en zorgt er daarmee voor dat wij onze orders conform onze hoge kwaliteitsstandaard kunnen uitleveren. Daarnaast zorg je er ook voor dat ons magazijn er altijd netjes en overzichtelijk uit ziet.

Welke skills heb je nodig?

Enthousiast
Energiek
Gedreven
Accuraat

We hebben een match!

Je bent energiek, enthousiast en pro-actief. Werken in een hectische omgeving is jou niet onbekend. Daarnaast breng je onder andere het volgende mee:

 • Je beschikt over een MBO werk- en denkniveau;
 • Je bent een starter of je hebt al meerdere jaren werkervaring en bent toe aan een nieuwe uitdaging in de logistiek;
 • Je beheerst de Nederlandse taal;
 • Je bent minimaal 32 uur, maar bij voorkeur 40 uur per week beschikbaar, op maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 en 19:00 uur;
 • Je werkt secuur en efficiënt.

Wat is ons aanbod?

 • Wij bieden een aantrekkelijk en marktconform salaris;
 • 25 verlofdagen per jaar op basis van een fulltime contract (40 uur per week);
 • Je werktijden liggen tussen 08:00 uur en 19:00 uur;
 • Reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer;
 • Mogelijkheden voor een sportvergoeding;
 • Volop trainings-, opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Premievrije pensioenregeling, met de mogelijkheid om extra bij te sparen.

Waar werk je in de organisatie?

De afdeling logistiek is een veelzijdige en belangrijke afdeling binnen onze organisatie. Dagelijks verwerken wij de orders voor klanten binnen de BeNeLux, waarbij wij garanderen dat onze klanten binnen 24 uur beleverd kunnen worden. Onze klanten kunnen standaard producten bestellen, maar ook op maat gemaakte kabels, geassembleerde producten en/of kabelaccessoires zoals kabelrupsen en beschermslangen.

Binnen de afdeling werkt een groep van zo’n 15 vaste medewerkers en 15 scholieren om de binnenkomende goederen te verwerken en op te slaan en de orders voor onze klanten verzendklaar te maken. De afdeling staat onder leiding van Willem van Dommelen, Manager Logistiek, en meerdere Teamleiders.

Als je vragen hebt over de functie kun je contact opnemen met Daniël Henny (telefoonnummer 079-3607737) of Willem van Dommelen (079-3435277). Je interesse voor de functie kun je tonen door op de button “Solliciteer direct!” te klikken. Stuur bij voorkeur jouw CV en een korte motivatie mee.