Marketing- en Communicatie medewerker

Energieke zelfstarter met liefde voor het marketing en communicatie vak

Deel deze vacature, kies jouw platform!

Marketing/Communicatie

Zuid Nederland

40/32 uur

Vast

Waar ga je aan werken?

CCG is ontstaan als gevolg van de samenvoeging van verschillende succesvolle bedrijven in de kabel- en connectiviteitsbranche. De organisatie produceert, distribueert en assembleert speciaal kabels, kabelharnassen en accessoires. De organisatie van CCG groeit hard. De bedrijven Jobarco en Pantaflex, gevestigd in Benthuizen, vallen onder CCG. Voor deze bedrijven zoeken wij een Marketing- en Communicatie medeweker. In deze rol draag je zorg voor alle operationele en tactische marketing en communicatie activiteiten en ben je verantwoordelijk voor de correcte uitvoering hiervan. Je adviseert gevraagd en ongevraagd over de marketing- en communicatiestrategie.

Natuurlijk horen ook tot jouw taken:

  • formuleren, redigeren en vormgeven van teksten
  • opstellen marketingplan
  • samenstellen (interne) nieuwsbrieven
  • samenstellen van brochures
  • bewaken van bedrijfsinformatie
  • verzorgen van beurzen
  • verzorgen van reclame-uitingen

Er is veel te doen op het gebied van Marketing en Communicatie binnen CCG (Jobarco/Pantaflex). Je krijgt de gelegenheid om in projecten mee te denken en werken.

Welke skills heb je nodig?

Communicatieve vaardigheden
Zelfstandig nauwkeurig werken
Pro-actieve houding

We hebben een match!

Ben jij onze nieuwe collega?
Om aan bovenstaande uitdaging het hoofd te kunnen bieden heb jij al enige ervaring in de marketing en/of communicatie. Je kent de basis van het communicatieproces en jij kunt als geen ander hoofd- en bijzaken van elkaar gescheiden houden. Door jouw kennis van de Nederlandse en Engelse taal en je creativiteit met woorden ben jij ijzersterk in het opstellen en redigeren van teksten. Je bent een teamplayer en bovenal heb je zin in deze nieuwe rol.
Tenslotte: je bent een gezellige collega en voor minimaal 4 dagen in de week beschikbaar.

Plaats in de organisatie

De Marketing en Communicatie medewerker heeft dual reporting aan de Marketing Manager van CCG (in Duitsland) en de Managing Director van Jobarco & Pantaflex. Je maakt deel uit van het internationale marketing team.