Oproepkracht Logistiek

Leuk dat je interesse hebt in deze hele leuke vacature van oproepkracht in ons magazijn. Hier kun je, naast een hoop gezelligheid, rekenen op een goed salaris, flexibele werktijden en een sportvergoeding.

Geef je interesse, dmv je gegevens, aan ons door via onderstaande groene knop . Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Deel deze vacature, kies jouw platform!

Logistics

Benthuizen

0-40

Vast

Wat ga je doen?

Als oproepkracht in ons magazijn spring jij bij waar dit nodig is. Dit betekent dat je aan de slag zult gaan met het verpakken en klaarmaken van bestellingen, voornamelijk kabels maar ook kabelaccessoires. Verder zul je kabels met verschillende soorten machines op maat gaan snijden of het meewerken aan assemblage opdrachten waarbij kabels bijvoorbeeld gestript en voorzien moeten worden van diverse verschillende accessoires. Kortom een heel afwisselde job dus!

Welke skills heb je nodig?

Enthousiast
Energiek
Gedreven

We hebben een match!

Je bent energiek, enthousiast en pro-actief. Daarnaast breng je onder andere het volgende mee:

  • Je bent minimaal 16 jaar in verband met het werken in een omgeving waar ook rijdend materieel aanwezig is (hier zul je zelf niet op rijden);
  • Je bent één of enkele dagen in de week, na school en/of in vakanties beschikbaar voor werk;
  • Je beheerst de Nederlandse taal;
  • Je werkt secuur en efficiënt.

Wat is ons aanbod?

  • Een leuke bijbaan binnen een enthousiast jong team;
  • Flexibele uren werken (afhankelijk van je leeftijd);
  • Een zeer aantrekkelijk uurloon welke een stuk hoger ligt dan het minimum uurloon.

Waar werk je in de organisatie?

De afdeling logistiek is een veelzijdige en belangrijke afdeling binnen onze organisatie. Dagelijks verwerken wij de orders voor klanten binnen de BeNeLux, waarbij wij garanderen dat onze klanten binnen 24 uur beleverd kunnen worden. Onze klanten kunnen standaard producten bestellen, maar ook op maat gemaakte kabels, geassembleerde producten en/of kabelaccessoires zoals kabelrupsen en beschermslangen.

Binnen de afdeling werkt een groep van zo’n 15 vaste medewerkers en 15 scholieren om de binnenkomende goederen te verwerken en op te slaan en de orders voor onze klanten verzendklaar te maken. De afdeling staat onder leiding van Willem van Dommelen, Manager Logistiek, en meerdere Teamleiders.

Als je vragen hebt over de functie kun je contact opnemen met Daniël Henny (telefoonnummer 079-3607737). Je interesse voor de functie kun je tonen door op de button “Solliciteer direct!” te klikken. Stuur bij voorkeur jouw CV en korte motivatie mee.