Individuele speciaal kabels voor uw toepassing.

Speciaal kabels van A tot Z.

Meer dan alleen standaard.

Uw wensen staan bij ons centraal. Hoe complex of uniek ze ook zijn, wij vinden altijd de best mogelijke oplossing voor u.

Om dit te bereiken, zijn we niet alleen voortdurend bezig met de ontwikkeling van onze standaardartikelen. Samen met jou ontwikkelen we product- en systeemoplossingen die specifiek op jouw behoeften zijn afgestemd en die overtuigend zijn qua functionaliteit, kwaliteit en kosteneffectiviteit.

Maak gebruik van onze persoonlijke consultatie, graag rechtstreeks bij jou op locatie. Onze applicatie-ingenieurs en verkoopmedewerkers zullen je ondersteunen bij technische vragen over de toepassing, producteigenschappen of de selectie van materialen.

Maak gebruik van onze knowhow op het gebied van kabeltechnologie al tijdens de ontwikkelingsfase en profiteer vanaf het allereerste begin.

Onze adviesaanpak: Samen met ons 5-stappenplan onderzoeken we jouw behoeften.

TOEPASSING

In het bijzonder is de gebruiksomgeving, zoals binnen, buiten of begraven, hier relevant. Daarnaast moeten we het type toepassing weten, bijvoorbeeld vaste installatie, mobiele toepassing, met buiging of met torsie. Hieruit volgen verdere belangrijke criteria, die we samen met jou definiëren.

CONSTRUCTIE

In het geval van individuele vereisten voor speciaal kabels is de specifieke structuur van de kabel belangrijk. Samen zullen we de mogelijkheden van kabelconstructie, geleidermateriaal, isolatiematerialen of buitenmantelmaterialen en kleuren doornemen.

TECHNISCHE DATA

Elektrische vereisten, mechanische en andere vereisten, evenals belangrijke of noodzakelijke goedkeuringen/richtlijnen.

REFERENTIE

Is er een standaardkabel die dicht bij de vereiste functionaliteit komt?

NODIG

Hier controleren we de hoeveelheidseisen en de gewenste opstelling. Zijn er ringen of haspels nodig? Is er een gewenste datum?

Passende Downloads

Speciaalkabels van TKD

We helpen u graag bij het adviseren over uw individuele kabeloplossing.

SERVICE
Vind ant­woorden met één klik.

Op-maat-gemaakte kabels
Individuele bedrukking
Assemblage
24 uurs levering
Magazijnbeheer
Uit voorraad leverbaar
Levering wereldwijd
Beschikbaarheids-
controle