Super­ieur instal­latie­concept
voor medische ruimten.

Gepa­ten­teerde uitvinding door
inventieve en vernieuwende eigenschappen.

Instalcare®, bezig met zorg

Innovatief Instalcare® is een uniek installatieconcept specifiek gericht op toepassingen in medische ruimten en geschikt voor Groep 1 en 2. Eenvoud, tijdswinst en kostenbesparing zijn de sleutelwoorden voor dit innovatieve, gepatenteerde product.

Voeding en aarding worden in het Instalcare® concept gecombineerd. Dit zorgt voor een eenvoudige en vlotte aanleg van de installatie. Instalcare® maakt de installatie overzichtelijk en eenduidig in alle klassen waardoor de benodigde tijd voor periodiek onderhoud tot een minimum gereduceerd wordt.

De eenvoudige aanleg wordt gerealiseerd door een compleet pakket van aansluitkasten, wartels, rijgklemmen en kabel. Tevens is er een volledig stekerbaar installatie te realiseren door het toepassen van Instalcare® kabels voorzien van Wieland of WAGO connectoren met een stekerbaar aansluitkasten.
Alle componenten zijn op elkaar afgestemd en zorgen gezamenlijk voor een installatie dat voldoet aan de NEN1010: 2020 nl.

Alle installatiekasten worden door Jobarco op maat gemaakt. In samenspraak met de installateur wordt de gewenste indeling bepaald.

Klantenservice

Wij staan voor u klaar met hulp en advies.

Hans Licher

Business Development Manager

SERVICE
Vind ant­woorden met één klik.

Op-maat-gemaakte kabels
Individuele bedrukking
Assemblage
24 uurs levering
Magazijnbeheer
Uit voorraad leverbaar
Levering wereldwijd
Beschikbaarheids-
controle