Kennis, kunde en klantgericht.
De basis voor ons succes.

Kabels, speciaal kabels, accessoires en service

Dat is CCG

De Cable Connectivity Group, een bedrijf van Infinite Electronics, is opgericht in 2019 en verenigt de beste specialisten in de productie, assemblage en distributie van speciaal kabels en connectiviteit oplossingen op de internationale markt. We kunnen terugkijken op gezamenlijk meer dan 200 jaar geschiedenis.

JOUW CARRIÈRE

Je toekomstige collega’s vormen een betrokken en dynamisch team. We werken in een professionele en innovatieve omgeving waarin iedereen zijn eigen en team ambitie nastreeft.

Wij bieden de vakkennis voor veilige en betrouwbare verbindingen.

Vanuit 2 locaties (Benthuizen en St. Niklaas) zorgen de CCG Benelux distributie partners, Jobarco en Pantaflex, voor dé connectiviteits oplossingen in de Benelux. Samen met het TKD portfolio bieden Jobarco en Pantaflex een compleet assortiment aan kabels, accessoires en assemblages op maat binnen 24 uur in de Benelux.

Lees meer

Over ons
‘Nederlandse distri­butie­partners’

ALGEMEEN

Lees meer over de interessante details van ons bedrijf

DUURZAAMHEID
Werken met een zuiver geweten

We besteden veel aandacht aan de effecten van ondernemen op de natuurlijke leefomgeving – en daarmee op het klimaat en het milieu. Het zorgvuldige gebruik van hulpbronnen maakt deel uit van ons zelfbeeld.

CCG
Meer over de Cable Connectivity Group, een bedrijf van Infinite Electronics

Dankzij de jarenlange ervaring en kennis binnen het Duitse team, evenals aanvullende productlijnen van de internationale groep, begint een nieuw hoofdstuk in ons bedrijf.

Op-maat-gemaakt
Meer dan alleen standaard

Samen met u ontwikkelen wij product- en systeemoplossingen die speciaal op uw behoeften zijn afgestemd en die qua functie, kwaliteit en gebruiksgemak uw wensen overtreffen.

CCG wereldwijd
Leer onze
locaties kennen!