Hoge data­snel­heden en bet­rouw­baar­heid.

Wij zullen u niet onder­breken

De toe­komst gerichte oplos­sing voor uw data

De digitale informatietechnologie dringt steeds sneller en dieper door in onze maatschappij. De digitalisering heeft nu al veel in onze samenleving veranderd en de techniek ontwikkelt zich nog steeds verder. Door het groeiende verbruik van content en het verzamelen en gebruiken van “big data” is het van essentieel belang dat de juiste aansluitmaterialen worden gebruikt, zodat alle data moeiteloos en zonder onderbrekingen of storingen zijn weg kan vinden.

Wij zijn gespecialiseerd in “carrier grade” datacommunicatie aansluit- en montagematerialen. Met onze hoogwaardige diversiteit aan producten dragen wij ons steentje bij aan een digitale maatschappij met een gegarandeerde continuïteit. Onze producten hebben een hoge levensduur, zijn eenvoudig te monteren en staan garant voor een bedrijfszekerheid met hoge data snelheden.

Onze hoogwaardige producten voor een zorgeloze datastroom:

  • Straat- & kantelkasten
  • Lichtgewicht modulaire trekputten
  • Montage boxen voor in de buitenruimte
  • Specifieke bovengrondse lokale montage en opberg systemen
  • Fiber To The Home (FTTH) montage en installatie materialen
  • Glasvezel kabels, Patchkabels, snoeren en assemblees
  • Installatie bescherm-, bind- en markeer materialen.

Maatwerk

Wij leveren geen producten, maar maatwerk in de door u gewenste uitvoering, samengestelde sets en logistiek ondersteuning. Ons portfolio aan datacommunicatie aansluitmaterialen wordt al geruime tijd geleverd aan een brede groep klanten, zoals telecom- & internetproviders, datacenters, ziekenhuizen, gemeenten en data installateurs. Door veelal gebruik te maken van gerecycled plastic, dragen onze producten bij aan een beter milieu en denken we aan de volgende generaties. Moderne gewicht besparende productietechniek en modulair opgebouwde kasten en putten zorgen voor een sterke reductie van CO2 omdat bij vervoer en plaatsing geen zware vrachtwagens en hijskranen meer nodig zijn.

Tele­comun­nica­tie Schema

Voor welke toepassing zoek je de juiste kabel?

Kabelrupsen

Reeling

Spreader

Lift

Kabel UITGE­LICHT

Fiber To The Home (FTTH)

montage en installatie materialen

Ontdek de slimme ondergrondse oplossing van onze Langmatz producten.

Ontdek onze oplossingen voor de openbare infrastructuur.

Openbare verlichting & VRI
Telecommunicatie
Smart Cities

Klantenservice

Wij staan voor u klaar met hulp en advies.