Indu­striële auto­mati­sering.

PROFIBUS, PROFINET, KAWEFLEX.

Industriële Internet Of Things (IoT) en automatisering vormen de drijvende kracht achter de digitale transformatie.

De impact van digitale transformatie uit zich tot alle aspecten van een bedrijf. In de productiesector vertrouwen steeds meer bedrijven op IIoT (Industrial Internet of Things), robots en automatisering. Deze trend leidt tot een aanzienlijke revolutie, aangezien uiteindelijk ieder monitoring-, controle- en regelsysteem wordt gedigitaliseerd. Dit vereist een hoogwaardig netwerk, dat niet uitsluitend afhankelijk kan zijn van draadloze technologie.

Om de automatisering in industriële processen mogelijk te maken, speelt hoogwaardige bekabeling een cruciale rol. Een betrouwbaar en robuust bekabelingssysteem is van essentieel belang om de gegevensstromen tussen systemen, machines en software te waarborgen. Het wordt hierdoor mogelijk om processen te automatiseren en de efficiëntie te verhogen. Het samenspel van hoogwaardige kabels, systeem- en machineautomatisering, maakt het mogelijk om de industrie van de toekomst te creëren en te blijven innoveren in een snel veranderende digitale wereld.

Voor welke toepassing zoek je de juiste kabel?

Kabelrupsen

Reeling

Spreader

Lift

 

Kabel- en connectiviteitsoplossingen voor de industriële automatisering.

Of het nu gaat om besturings- en datakabels voor robots, laag frequente elektronische kabels of glasvezelkabels voor grote hoeveelheden sensorische gegevens: voor iedereen die automatiseert, is er een partner nodig die flexibel kan inspelen op de eisen van de digitale transformatie. Onze klanten waarderen ons om ons volledige portfolio aan kabels geombineerd met assemblages. Binnen 24 uur leveren wij onze maatwerk oplossingen bij onze klanten.

Wij begrijpen dat nieuwe ontwikkelingen en het verbeteren van bestaande systemen voor iedereen nodig zijn om de concurrentiepositie te behouden en een duurzame impact te maken. Met ons uitgebreide netwerk aan partners en leveranciers, helpen wij onze klanten van dichtbij om optimale automatiseringsoplossingen te realiseren met hoogwaardige kabels en streven we naar een beter en slimmer geautomatiseerde wereld.

01

Flexibele stuurstroomkabel

02

Elektronica (LF), Instrumentatie & Telecommunicatie kabels

03

BUS, LAN, coax & video kabels

04

Stuurstroom en datakabels – hoog flexibel

05

Servomotor, meet & systeem kabels – flexibel & hoogflexibel

09

Kabels en enkeladers voor vaste installaties

KABEL UITGE­LICHT

KAWEFLEX® 5288 SK-C-PUR UL/CSA
SERVO 0,6/1kV

Krachtige motor- of servomotorkabel voor EMC-conforme bekabeling tussen motor en frequentieomvormer, in kabelrupsen.

KAWEFLEX® ServoDriveQ PLUS UL/CSA
SK-C-PUR

Hoogwaardige systeemkabel voor het aansturen van verschillende aandrijfcomponenten op DRIVE-CLiQ®- interfaces in hoog dynamische kabelrupsen.

SERVICE
Vind ant­woorden met één klik.

Op-maat-gemaakte kabels
Individuele bedrukking
Assemblage
24 uurs levering
Magazijnbeheer
Uit voorraad leverbaar
Levering wereldwijd
Beschikbaarheids-
controle

Klantenservice

Wij staan voor u klaar met hulp en advies.

Hans Licher

Segment Manager: Industriële Automatisering