Wij bieden meer dan kabels!

De beste connectiviteits oplossingen voor u op maat

0
medewerkers
0
locaties
0
artikelen
>0
assemblages
0%
betrokken

Di­stri­bu­tie­part­ners binnen de BeNeLux.

De Cable Connectivity Group, een bedrijf van Infinite Electronics, is een Europese leider die actief is in productie, distributie en assemblage van speciaal kabels en connectiviteits­oplossingen. Jobarco, Elspec (sinds mei 2019 gefuseerd met Jobarco) & Pantaflex zijn dé Nederlandse distributie­partners van de Cable Connectivity Group, een bedrijf van Infinite Electronics, die binnen de BeNeLux, met een vestiging in Benthuizen (NL) en St. Niklaas (BE) hun klanten volledig ontzorgen. Met het combineren van de portfolio’s van Jobarco, Pantaflex en TKD zijn zij in staat om een totaalpakket te bieden van kabels, accessoires en aanvullende services zoals knippen, mantelstrippen en verpakken. Door samen te werken kunnen zij de markt nog beter bedienen en de klant een sterk, gevarieerd en compleet product bieden.

We worden vertegenwoordigd door sterke partners in meer dan 40 landen over de hele wereld. Vanuit ons kantoor en magazijn werken wij iedere dag keihard om er voor te zorgen dat de klant niet enkel een product ontvangt, maar volledig wordt ontzorgd met speciale oplossingen in alle industriële segmenten, met name in de zogeheten “high demanding environments”. Dus als er echt iets wordt gevraagd van de kabels en accessoires, dan is CCG de geschikte connec­tiviteits­partner.

Sterke merken voor sterke kabels

DE CABLE CONNECTIVITY GROUP.

De Cable Connectivity Group, een bedrijf van Infinite Electronics, is een van ’s werelds toonaangevende leveranciers van kabels, aansluitklare kabelsystemen en kabelaccessoires. Ons doel is om altijd de best mogelijke oplossing voor onze klanten te vinden , hoe complex of uniek uw eisen ook zijn.

Wij bieden de knowhow om veilige en betrouwbare verbindingen te creëren voor een snellere , slimmere en duurzamere wereld.

PRODUCTIE

Fabricage van flexibele laagspanningskabels voor industriële toepassingen. De geavanceerde technologie en een klantgericht kwaliteitscontroleproces hebben het vertrouwen gewonnen van veel bedrijven in heel Europa.

DISTRIBUTIE

Wereldwijde distributie van een breed assortiment speciale kabels en kabelaccessoires naar OEM-klanten en groothandels vanuit verschillende locaties in Duitsland, Nederland, België, Italië, Polen en China.

ASSEMBLAGE

De klantspecifieke wensen op het gebied van bekabeling en montage worden steeds diverser en maatwerk. Voor elke stap hebben we een expert die u gedurende het hele traject begeleidt.

Leveringen in Benelux binnen 24 uur.

Ons verkoopteam bestaat uit zeer gemotiveerde, gekwalificeerde en competente medewerkers met jarenlange ervaring in de kabelindustrie. Ze adviseren on demand en vinden samen met de klant de best mogelijke oplossingen – hoe lastig de eisen ook zijn.

Vanuit onze vestigingen in Benthuizen (NL) en Sint-Niklaas (BE) bieden wij onze klanten snelle ondersteuning, technisch advies en levering binnen 24 uur.

Jobarco & Pantaflex in Nederland & België
Leer onze
twee locaties kennen!

Klantenservice van Jobarco & Pantaflex

Vind uw
contactpersoon

Jobarco & Pantaflex wereldwijd
Leer onze
locaties kennen