We zitten allemaal op
één golf­lengte.

Specialist in
klant­gerichte oplos­singen.

We zitten allemaal op één golf­lengte.

Specialist in klant­gerichte oplos­singen.

Kabelexperts sinds 1933.

Onze Cable Connectivity Group, een bedrijf van Infinite Electronics, bundelt de kennis en ervaring van verschillende succesvolle bedrijven in de kabel- en CONNECTivity-industrie. Een van de eerste bedrijven begon zijn activiteiten in de kabelbusiness al in 1933. Als Cable Connectivity Group, een bedrijf van Infinite Electronics, zijn we gevestigd in Nederland, België, Duitsland, Italië, Polen, Frankrijk, China en de VS en produceren, verkopen en assembleren speciale kabels, kabelbomen en accessoires.

Het bedrijf CCG

2
Nederlandse
distributiepartners

Cable
Connectivity
Group

Algemeen

Richtlijnen voor onze handel.

WAARDE SYSTEEM
Wat we bijzonder waarderen

Onze CCG-kernwaarden zijn belangrijk voor ons. Daarom hebben we het stevig verankerd in onze bedrijfsfilosofie. Zij bieden niet alleen onze medewerkers, maar ook onze klanten en zakenpartners een grote toegevoegde waarde.

GEDRAGSCODE
We zitten allemaal op dezelfde golflengte

Wij creëren verbindingen. Ook onder mensen. Onze CCG-gedragscode beschrijft de basisgedragsregels en garandeert u dat we ons te allen tijde aan onze waarden zullen houden.

DUURZAAMHEID
Wij werken met een gerust geweten

Welke effecten heeft ons ondernemend handelen op onze leefomgeving? Welke wereld laten we achter voor de generaties na ons? We hebben het onderwerp ‘duurzaamheid’ stevig verankerd in onze bedrijfsrichtlijnen. Het zorgvuldige gebruik van hulpbronnen maakt deel uit van ons zelfbeeld.

Top Management

Leer ons top management kennen.

Onze be­drijfs­geschie­de­nis

Tientallen jaren ervaring in bouw- en toepassingstechniek, gekoppeld aan een uitgesproken kwaliteits- en milieubewustzijn, geven onze klanten de zekerheid van innovatieve en hoogwaardige producten die aan de hoogste eisen voldoen.

CCG Nederland en België

Leer onze twee
locaties kennen