Speciaal kabels.

U vraagt wij draaien

Speciaal kabels voor veelzijdige toepassingen.

De Cable Connectivity Group, een bedrijf van Infinite Electronics, biedt speciaal kabels voor de meest uiteenlopende toepassingen. Van het gepatenteerde Instalcare® concept, de unieke ATEX kabels, de RADOX kabels, tot aan onze CPR S2 kabel. Voor de juiste speciaal kabels vertalen wij uw vraag naar een product dat perfect aansluit bij uw wensen.

ATEX
onmisbaar voor een veilige werkomgeving

In de ATEX industrie staan kennis, veiligheid en kundig werken voorop, hardware componenten moeten aan strenge normen en controles voldoen. Er moet gewerkt worden met gecertificeerde producten om de veiligheid van de installatie, machine, werkprocessen en vooral de mens te kunnen waarborgen.

RADOX
kabeltechnologie voor diverse toepassingen

RADOX kabels zijn ontworpen voor diverse toepassingen waar zeer lage en hoge temperaturen heersen en waar een hoge bestendigheid tegen UV, ozon, chemicaliën en oliën nodig is.

INSTALCARE
Bezig met zorg

Innovatief Instalcare® is een uniek installatieconcept specifiek gericht op toepassingen in medische ruimten en geschikt voor groep 1 en 2. Eenvoud, tijdswinst en kostenbesparing zijn de sleutelwoorden voor dit innovatieve, gepatenteerde product.

CPR
Brand- en rookgedrag van kabels volgens de NEN8012

De kwaliteit van kabels spelen een belangrijke rol in het voorkomen van brand, maar ook het voortplanten van brand door gebouwen. De impact van kabels wordt vaak onderschat.

Op-maat-gemaakte kabels
Meer dan alleen standaard

Uw wensen staan centraal. Hoe complex of uniek ze ook zijn, wij vinden altijd de best mogelijke oplossing voor u. Om dit te bereiken, ontwikkelen we niet alleen continu onze standaardartikelen.

Klantenservice van CCG

Wij adviseren u graag op het gebied van speciaal kabels

Hans Licher

Business Development Manager

  • +31 6 5183 0017

  • h.licher@jobarco.com

SERVICE
Vind ant­woorden met één klik.

Op-maat-gemaakte kabels
Individuele bedrukking
Assemblage
24 uurs levering
Magazijnbeheer
Uit voorraad leverbaar
Levering wereldwijd
Beschikbaarheids-
controle