360° kabel­service.

Niet alleen hoogwaardige producten, maar tevens de beste service!

Een complex project, op- maat- gemaakte kabels of op zoek naar specifieke kabel accessoire? Wij hebben alles wat u nodig heeft om uw kabeltrajecten aan te sluiten, te beschermen, te verwerken en te begeleiden. Ons team staat klaar voor uw speciale wensen en heeft altijd één ding voor ogen: het perfecte resultaat voor u en uw wensen. Lees hier meer over onze diensten.

kabel service

Laat u in­spi­reren door onze kabel­service.

Connectivity
Kant-en-klare oplossingen uit één hand.

Bekabelingssystemen zijn de beslissende basis voor betrouwbare bedrijfsprocessen – of het nu in de machinebouw, automatiseringstechniek, telecommunicatie of de chemische industrie is; of het nu in tanksystemen, op het gebied van audio, video en broadcasting of in de beveiligingstechniek is. Voorgemonteerde en aansluitklare kabeloplossingen helpt u om projecten veel sneller en goedkoper af te ronden.

Servo assemblies
Connectivity – servomontage.

Steeds meer industrieën vragen om complexere en compactere kabel- en montagesystemen. Basismotoraansluiting of basisfeedbackkabels zijn nodig direct van de werktuigmachine naar de schakelkast of als verlengkabel tussen de systemen. Voor uw servotoepassingen kunnen wij u doelgerichte oplossingen bieden dankzij onze brede range aan servo kabels.

Spiraalkabel
Veerkrachtig in alle richtingen.

Spiraalkabels voldoen aan de hoogste mechanische eisen. Door hun unieke vorm zijn ze de enige die bestand zijn tegen drievoudige belastingen – rekken, buigen en torsie. Ze zijn daarmee ware meesters in hun vak, waar in snel veranderende posities energie en/of data in de driedimensionale ruimte gevraagd wordt. Met deze hoge mate van flexibiliteit kunnen spiraalkabels moeiteloos ongebruikelijke bewegingen aan – zoals bij handling of in de medische technologie.

Geweven bandkabels
Oplossing met hoge functionaliteit.

Geweven bandkabels die zijn ontworpen voor specifieke toepassingen, bieden bijzondere oplossingen die zeer economisch zijn. Hiermee kan een grote verscheidenheid aan kabels en slangen overzichtelijk en veilig worden geïntegreerd in één kabelnetwerk dat staat voor prestaties, snelle installatie en hoge functionaliteit.

Kabelrupsen
Samenwerking in continue bewegingen.

Maak gebruik van onze persoonlijke consultatie, met plezier direct bij u op locatie. Onze applicatie-ingenieurs en verkoopmedewerkers zullen u ondersteunen bij technische vragen met betrekking tot de toepassing, producteigenschappen of de selectie van materialen.

Kabelaccessoires
Alles voor op en rond de kabel.

Wij hebben een uitgebreid pakket aan accessoires voor op, aan en rond de kabel.
Wij hebben alles wat u nodig heeft om uw kabeltrajecten aan te sluiten, te beschermen, te verwerken en te begeleiden.

Kabel­bescher­ming
Voor optimaal en langdurig gebruik.

Wij hebben een uitgebreid pakket aan accessoires voor op, aan en rond de kabel.
Wij hebben alles wat u nodig heeft om uw kabeltrajecten aan te sluiten, te beschermen, te verwerken en te begeleiden.

Wartels
Voor de continuïteit en veiligheid van uw product.

Wij hebben een breed scala aan wartels voor u op voorraad liggen, voor in elke industrie en applicatie levert CCG u de juiste kabelwartel. Of u nu werkzaam bent in de ATEX, Food&Beverage, olie&gas of de offshore industrie, CCG adviseert u de juiste kabelwartel.

Klantenservice

Wij staan voor u klaar met hulp en advies.

Hans Licher

Business Development Manager

  • +31 6 5183 0017

  • h.licher@jobarco.com