Servo assemblies

Aansluitklare motor en
Feed­backlij­nen voor
servo­motor­aandrij­vingen.

Servo assemblies

Aansluitklare motor en Feed­backlij­nen voor servo­motor­aandrij­vingen.

CONNECTIVITEIT – servomontage.

Steeds meer industrieën vragen om complexere en compactere kabel- en montagesystemen. Basismotoraans­luiting of basisfeedback­kabels zijn nodig direct van de werktuigmachine naar de schakelkast of als verlengkabel tussen de systemen.

Voor uw servotoepassingen kunnen wij u doelgerichte oplossingen bieden dankzij onze brede range aan servo kabels. Zo hebben wij recentelijk nog de kabels voor de XYZ servomotoren geleverd aan een machinebouwer in de food & beverage industrie.

Onze servo-assemblies, gebaseerd op fabrikantstandaarden zoals Siemens, SEW, BoschRexroth en andere, zorgen ervoor dat de machines sneller kunnen worden aangesloten. Daardoor worden ze in de meest uiteenlopende toepassings­gebieden toegepast, zoals automatiseringstechniek, aandrijf-, besturings- en productiebe­sturingstechniek, in handlingsystemen, in de auto-industrie of in energieketens.

De optimale bekabelings­oplossing is een storings­vrije combinatie van voeding en datatransmissie. We gaan nog een stap verder en combineren servo-assemblies met hybride kabels. Bij servo-hybride kabels worden de motor en omvormer slechts met één verbonden in plaats van de gebruikelijke 2 of 3 kabels (oplossing met één kabel). Energie­voor­ziening, encoder­signalen en remaansturing zijn daarom gecombineerd in één kabel en zijn daarom aantrekkelijk voor airconditioning, de voedingsmiddel­enindustrie, papier- en staal­productie, metaalverwerking, maar ook in de drukmachinesector en op vele andere gebieden. Dit bespaart ruimte, tijd en geld, omdat er maar één kabel hoeft te worden besteld, gelegd en opgeslagen.

Servo-assem­blages volgens systeem­normen

B&R
Baumüller
Berger Lahr
Control Techniques
ELAU
Fagor
FANUC
Heidenhain
Jetter
Lenze
LTi DRiVES
NUM
Omron
Rexroth
SEW
Siemens
Sick
Stöber

Klantenservice

Wij adviseren u graag op het gebied van servo kabels & assemblies.

Hans Licher

Business Development Manager

  • +31 6 5183 0017

  • h.licher@jobarco.com

SERVICE
Vind ant­woorden met één klik.

Op-maat-gemaakte kabels
Individuele bedrukking
Assemblage
24 uurs levering
Magazijnbeheer
Uit voorraad leverbaar
Levering wereldwijd
Beschikbaarheids-
controle