Start jouw carrière bij
CCG Distribution Benelux!

Word ook een kabelexpert en bijt je
vast in uiteenlopende connectiviteitsuitdagingen

Werken bij CCG Distribution Benelux

Fantastisch dat je interesse hebt in CCG Distribution Benelux. Wij zijn een internationale, vooruitstrevende speler in de markt voor speciaal kabels en connectiviteitsoplossingen met meer dan 100 jaar ervaring. In de Benelux staan wij met ruim 80 medewerkers iedere dag klaar om onze klanten te ontzorgen als het gaat om connectiviteit. Wij geloven in de talenten van onze collega’s en bieden iedereen de kans zichzelf te ontwikkelen. Of dit nu gaat om een commerciële, logistieke of staffunctie, in Nederland of België: bij CCG Distribution Benelux levert iedereen een unieke bijdrage! Kom jij bij ons werken en word jij dé verbindende schakel? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures of lees meer over CCG en haar merken.

Sinds juli 2019 zijn wij, Jobarco, Elspec (sinds mei 2019 gefuseerd met Jobarco) & Pantaflex, als Nederlandse distributiepartners onderdeel van de Cable Connectivity Group, een bedrijf van Infinite Electronics. Alle drie de bedrijven bundelen meer dan 150 jaar expertise en werken nu gezamenlijk vanuit één locatie in Benthuizen (Zuid-Holland). Jobarco (1933) is het Nederlandse kabelbedrijf en Pantaflex (2003) vult het assortiment perfect aan met kabelaccessoires. Met de diensten van Elspec (1967) focussen wij ons op een toekomstgericht én schaalbaar beheerplatform om lichtmasten, parkeerfaciliteiten, en andere stedelijke diensten te kunnen bedienen en te digitaliseren.
Met de bundeling van de knowhow van deze 3 bedrijven, bieden wij gezamenlijk een breed en aanvullend portfolio, waarmee wij als Nederlandse distributiepartner vele soorten producten en diensten kunnen leveren binnen de Benelux en Duitsland.

Collega’s vertellen

Inkoop

Tim
Voss

Sales Buitendienst

Tessa
Mickers

Sales Binnendienst

Desiree
Leerssen

Logistiek

Daniel
Henny

Openstaande vacatures – Jumpstart naar jouw carrière

JOBARCO

Inside Sales Medewerker

JOBARCO

Scholieren gezocht voor ons magazijn

JOBARCO

Logistiek medewerker

Jouw voordelen als kabelexpert bij ons bedrijf

Flexibele
werktijden

Opleiding & Ontwikkeling

Kernwaarden

Fruit

Sportvergoeding

Ergonomische
werkplekken

Moderne apparatuur

Medewerker
tevredenheidsonderzoek

Goede
arbeidsvoorwaarden

Personeelsuitjes

Erkend leerbedrijf

Wij zijn erkend leerbedrijf voor opleidingen in commerciële en logistieke richting. Ben jij op zoek naar een leerzame werk- of stageplek in Benthuizen? We hebben korte en lange stagemogelijkheden of leerwerkplaatsen voor opleidingen als:

  • Logistiek Medewerker (BOL/BBL)
  • Logistiek Teamleider/Supervisor (BOL/BBL)
  • Commercieel Medewerker (BOL/BBL)

Wil je meer informatie over een stage- of werkplek bij CCG of direct solliciteren? Stuur jouw vragen of motivatiebrief en CV naar hrm@jobarco.com en start jouw carrière bij ons!

Jobarco & Pantaflex
Vind de dichtstbijzijnde
CCG-locatie bij jou in de buurt

Veel gestelde vragen

Digitaal! Stuur jouw CV en motivatie per e-mail om het sollicitatieproces te versnellen.

We hebben een motivatiebrief en een CV van je nodig om een goede eerste indruk te krijgen.

Wat wij van jou verwachten kan per functie verschillen. Wij hechten vooral veel waarde aan onze kernwaarden, zoals positieve energie, initiatief en samenwerken! Wil jij met een positieve drive mede vormgeven aan de ontwikkeling van CCG, dan zien we je sollicitatie graag tegemoet!

Staat de door jou geambieerde functie niet open, maar wil je toch deel uitmaken van ons team? Klik dan op de vacature “Open sollicitatie” om jouw sollicitatie in te kunnen dienen. Wij zullen kijken of we op basis van jouw CV en motivatie direct mogelijkheden voor je zien of we kunnen jouw gegevens in portefeuille opnemen.

Als wij op basis van jouw motivatiebrief en CV een goede match zien met CCG en de openstaande functie, nodigen wij jou uit voor een eerste kennismakingsgesprek. Dit kan digitaal plaatsvinden of op locatie. Als wij beiden positief zijn na het eerste gesprek, volgt een tweede gesprek waarin we dieper in gaan op jou als kandidaat en ons als organisatie. Afhankelijk van de functie volgt vervolgens een arbeidsvoorwaardenvoorstel of nog een derde gesprek.

Wij streven ernaar om je binnen 5 werkdagen een eerste reactie te geven. Mocht je geen reactie hebben ontvangen, neem dan zeker contact met ons op om naar de status van jouw sollicitatie te vragen!

Na ondertekening van de arbeidsovereenkomst ontvang je al de eerste documenten over CCG en zal onze marketingafdeling contact met je opnemen om een introductie voor jouw collega’s te kunnen schrijven. Je doorloopt een uitgebreid introductieprogramma, toegespitst op jouw functie, waarin je kennismaakt met jouw collega’s van de verschillende afdelingen, (product)trainingen volgt en je wegwijs wordt gemaakt binnen CCG.

Alle nieuwe collega’s ondergaan een algemene, interne kabeltraining. Afhankelijk van de functie zijn er bijscholingsmogelijkheden die gericht zijn op de technische en verkoopgerichte beroepen. Verder wordt jouw persoonlijke wens en behoefte aan bijscholing besproken in regelmatige voortgangsgesprekken en zijn er mogelijkheden voor externe training.

HR-team bij Jobarco & Pantaflex
Wij begeleiden jou vanaf de eerste seconde.

HR Business Partner