Openbare verlichting & VRI

De beste manier om de toekomst te belichten,
is door hem met nu te verbinden.

Het nut van slimme verlichting

Maar liefst ~30% van het elektriciteitsverbruik is gerelateerd aan de openbare verlichting (OVL) , waardoor gemeenten een centrale rol spelen voor het halen van CO2 doelstellingen. Onze slimme verlichtingssystemen bieden hiervoor de perfecte oplossing voor veilige en snelle aansluiting, dimmen, regelen, monitoren en optimaliseren van openbare verlichting waardoor deze het energieverbruik met meer dan 50% kunnen verminderen.

Met de toonaangevende positie bieden wij onze klanten het totaalpakket van onderdelen ten behoeve van de slimme infrastructuur voor stadsverlichting.

Voor de opbouw van de ondergrondse infrastructuur bieden wij een ruim assortiment aan kabels, trekputten aftakmoffen en verbinders.

-Voor het schakelen, beveiligen en verdelen van de kabel infrastructuur bieden we op-maat-gemaakte kabel- en verdeelkasten. Met keuze uit lichtgewicht circulair geproduceerde kasten voor zowel boven als onder de grond kunnen wij hierbij bijdragen aan realisatie van CO2 en circulaire doelstellingen.

-Voor het langdurig probleemloos en veilig plaatsen en aansluiten van lichtmasten leveren wij hoogwaardige
grondvleugels, kabelgatbeschermers, aansluitsets voor het verbinden, aarden en zekeren zodat de
installatie veilig is in de openbare ruimte.

-Gestandaardiseerde kabels en mast snoeren om verdeelkasten, lichtmasten en armaturen te verbinden, zijn een belangrijk veiligheidsonderdeel van ons assortiment.
Onze veiligheids stekkers (plopstekker) zorgen namelijk voor extra veiligheid bij botsen tegen de lichtmast en voorkomen hiermee onveilige situaties.

-Onze programmeerbare dim / sturingsmodules bieden de juiste hoeveelheid licht op het juiste moment.
De combinatie met sensoren zorgt voor verlichting naar behoefte van bijvoorbeeld voet- en fietspaden of parkeerplaatsen en voorkomt onnodig energie verbruik en verstoring van de omgeving door verlichting.

-De CCG applicatie gestuurde Smart lighting oplossingen geven mogelijkheden tot digitale automatisering, beheer op afstand, historische en realtime registratie van verbruik en werking. Het is dé toekomst gericht state of the art oplossing en is schaalbaar met een leveranciers onafhankelijk City-perspectief.

Actieve partner van OVLNL en IGOV innovatie platform ter bevordering van standaardisatie en de digitale transitie.

Verkeersregel installaties (VRI)
Naast onze innovatieve openbare verlichting is het goed regelen van het verkeer tevens een essentieel onderdeel voor de veiligheid op de weg. Zo bieden wij een breed pakket aan producten die een bijdrage leveren aan de veiligheid van oversteekplaatsen voor voetgangers en fietsers.

We laten u graag kennis maken met onze producten voor de innovatieve verkeersregel installaties (VRI):
-Easyguide – een drukknop die de voetganger en fietser bediend, is vandaal bestendig en zeer betrouwbaar.


Oversteekplaats met easyguide

  • Basicguide – helpt visueel gehandicapte met veilig oversteken doormiddel van een vibrerende knop en (optioneel) geluid.
  • Soundguide – een speciaal ontwikkelde speakerbox welke de oversteekrichting akoestisch ondersteund


Basicguide met soundguide

  • Crossguide – geeft de visueel gehandicapte de maximale ondersteuning op de oversteekplaats. Kenmerken als geluidsafhankelijkheid, geen overlast voor omwonenden zijn uniek voor dit product. Wat voor product?
  • Aansluitkasten – voor VRI masten, welke de aansluiting beschermen tegen vocht en vuil, zodat storingen hierin tot een verleden behoren.
  • Trek- & Las putten – waarin verbindingen voor inductielussen, drukkoppen maar ook gestuurde boringen worden aangesloten
  • Ondergrondse techniek – kantelLkasten voor OVL, VRI, energie en markten die ondergronds worden geplaatst voor een mooier straatbeeld. Tevens worden hier vandalisme en ongelukken mee voorkomen.

PROJECTEN UITGELICHT

Crossguide
Innovatieve Crossguide die, dankzij de slimme zien, horen & voelen mogelijkheden, voor een veilige verkeerssituatie voor visueel gehandicapten en doofblinden zorgt.

Ondergrondse techniek
Ondergrondse KANTELschakelkast voor openbare verlichting in Den Haag centrum.

Ontdek de ondergrondse oplossing van onze Langmatz producten.

Slimme Openbare verlichting

Voor welke toepassing zoek je de juiste kabel?

Kabelrupsen

Reeling

Spreader

Lift

Klantenservice

Wij staan voor u klaar met hulp en advies.

Jan-Peter Vaalburg

Segment Manager: Openbare Verlichting & VRI

Leslie van de Kreeke

Segment: Openbare Verlichting & VRI

Ontdek onze oplossingen voor de openbare infrastructuur.

Openbare verlichting & VRI
Telecommunicatie
Smart Cities